Herbixir

Herbixir

Természetesen ízletes

Arrow_white

Áttekintés

Székhely: Zsáka, (Hajdú-Bihar megye)

Tulajdonos: családi vállalkozás

A „HERBIXIR” egy organikus növénytermesztési tradíciókat alkalmazó családi társulás fantázianeve, ami a HERBA (jelentése: fű, levél, gyógyfű, gyógynövény) és az ELIXÍR (ELIXIR – jelentése: lényeg, főzet, gyógyító ital) szavakból tevődik össze.

A család 2017-ben kezdett gyógy-, illetve fűszernövényeket nevelni, amely egy-egy palántával (levendula, citromfű, menta, rozmaring, kakukkfű, lestyán, tárkony, oregánó és bazsalikom) indult. A lelkes gondozással párosult élőhelyi adottságoknak köszönhetően, a 2018. évi termesztés volumene lehetővé tette, hogy az önellátás céljából előállított adagokon kívül másokkal is megosszák fűszereiket. Ezért úgy döntöttek, a fennmaradó mennyiséget, kizárólag kis vásárlók részére értékesítik.

A növénygondozás, a betakarítás, a válogatás, az azt követő feldolgozás, valamint csomagolás egyaránt kézi erővel történik. Továbbá fontosnak tartják az erőforrásokkal történő fenntartható gazdálkodást. A termelés során igyekszenek hagyományos és környezetkímélő technológiákat alkalmazni, hogy a természet működésével összhangban élvezzük annak ajándékait.

Brand

A Herbixir olyan ízletes, prémium minőségű, kézműves, házias, vegyszermentes termékeket állít elő, amely bárki számára elérhető és megfizethető. Aki tudatosan táplálkozik; gondosan válogatott, alapanyagokból, illetve helyben termesztett növényekből készült élelmiszereket keres, mindenképpen próbálja ki termékeiket. Az arca ilyen lesz tőlük: 🙂

Logó

Arculati elemek

Reklám

Honlap

Közösségi oldal

Fotózás

Promóció

Ruházat

Rendezvények

Videó

Szeretne egy szép honlapot? A Márkaépítés csomag tökéletes megoldást nyújt Önnek, melyhez egy személyre szabott honlap is társul. Ráadásul, ha egyszerre rendeli meg őket, 10 % kedvezményt is kap.

Logo_ASTRONART_sand

© ASTRONART

hello@astronart.hu

+36 30 479 6007

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő – Péntek

09.00-17.00