Alap arculattervezés

Induló és kisvállalkozások számára.

Indítsd el vállalkozásodat egy alap arculattal, amely áthidalja a kezdeti bizonytalanság okozta szakadékot!

Amennyiben egy teljesen egyedi megjelenés egyelőre még nem szerepel a terveid között (vagy a költségvetésedben), ez a csomag kitűnő eszközöket nyújt a kilövéshez.

IDŐVONAL: 8 NAP

Készen áll egy üzleti térugrásra?
Tekints meg néhány valós példát!
(Csak kattints rá, és máris megtekintheted az alap arculatokat és az egyes csomagokat!)

Hogyan működik?

A folyamat úgy lett kitalálva, hogy az arculati elemek minél hamarabb bevethetőek legyenek.
Egy kis nézelődés

Már kiszemeltél egy elbűvölő arculatot, amelyhez hasonlót szívesen használnál? Az űrlap kitöltésével fontos információkkal segíted a optimális arculattervezést. (Ne aggódj! – Ha szükséges, telefonon is megbeszélhetjük a részleteket.)

TESTRESZABÁS

Elkezdődik a megjelenés személyes igényeid szerinti kialakítása és finomítása, az általad korábban megadott információk alapján. A véglegesítés előtt mindent átnézünk.

Átadás

A végleges fájlokat (Testre szabott nyomtatható és digitális felhasználású dokumentumok) 8 munkanapon belül kézhez is veheted. Sőt, még a kivitelezésben is segítséget kaphatsz. Voálá!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Dehogy! Minden arculati csomag csak egyszer kerül értékesítésre. Egy adott vállalkozás számára testre szabva. Tehát egyedi arculatod lesz, csupán kisebb kiadással.

Az átadott arculati elemek azonnali használatra készek, ami azt jelenti, hogy jelenlegi állapotukban segítik a vállalkozásodat. Ha további módosításokra is szükséged van, azt a még a „kilövés” előtt megbeszélhetjük. Fontos tudnod, hogy a 8 napos határidő meghosszabbítható.

Bátran kérdezz! Küldhetsz e-mailt a hello@astronart.hu címre vagy kitöltheted az űrlapot a kapcsolati oldalon.

Ez a szolgáltatás nem tartalmaz terméktámogatást, de jó hír számodra, hogy mindent szükséges dokumentumot és információt megkapsz a felhasználáshoz, illetve ahhoz, ha esetleg más tervezővel szeretnéd folytatni az arculatod építését.

HAHó! WEBOLDALRA IS SZÜKSÉGED VAN?

Készítsd fel teljes vállalkozásodat a kilövéshez, akár 3 hét alatt! Az ALAP ARCULATTERVEZÉST az EGYHETES WEBOLDALLAL kombinálod, vállalkozásod rekordidő alatt beindulhat. Belevágsz?

Kérlek, kövess!