Egyedi arculat + web design

Olyan dinamikusan növekvő vállalkozások számára, akik magabiztosságra, illetve ügyfélkörük és bevételeik gyarapítására törekszenek.

Vizuális megjelenésünk kelti az első benyomást a vállalkozásunkról, ezért fel kell tennünk magunknak a kérdést: Elég vonzóak vagyunk?

Végtére is, az üzlet már nem olyan, mint csak a zuhany alatt villogtatni énektudásunkat (vagy annak hiányát), melynek élményét (…vagy nem azt) csupán azok élhetik át, akik éppen akkor a lakásunkban tartózkodnak. Ez a szenvedélyünk, a játékterünk, és valószínűleg a kenyerünk is.

Együtt feljavítjuk vizuális identitásodat, hogy vállalkozásodnak minden egyes érintkezési pontja segítse tevékenységed értékesítését.

Készen állsz egy üzleti térugrásra?
Ezen a bolygón kicsit másképp működnek a dolgok:

Egyszerűen, zökkenőmentesen & célratörően

A dolgok valóban egyszerűek, csak megfelelően kell tudnunk kezelni őket. Ez a csomag egy jól átgondolt, illetve határozott megközelítés, amely a teljes vizuális márkaépítést, a marketinganyagokat és weblap kialakítását is kezeli. Együttműködés, beszélgetések és egy hatalmas adag kreativitás révén magasabb szintre emeljük vállalkozását.

NEM KELL TÖBBÉ EGYEDÜL MEGOLDANOD EZEKET A FELADATOKAT.

NINCS TÖBB ELAVULT WEBOLDAL.

NINCS TÖBB ELVESZTEGETETT IDŐ ÉS MEGRENDELÉS.

A piszkos részletek

TELJES IDŐVONAL: ~2-3 hónap
1. FÁZIS: AZ ARCULAT ALAPJAI

EGYEDI LOGÓ, A TÖKÉLETES EGYÉNISÉGHEZ + A HAJTÓMŰVEK BEINDÍTÁSÁHOZ.

Arculatod sokkal több, mint egy szemrevaló logó. A személyre szabott mintázattól kezdve, a közösségi oldalakon történő megjelenésen át, a névjegykártyákon alkalmazott specifikus szöveg- és képkezelésekig, tetőtől talpig professzionális (és hangsúlyos) lesz.

EZ JELLEMZŐEN A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

+ Márkafelfedezés
+ Logótervezés
+ További logóváltozatok (felhasználás alapján)
+ Színpaletta
+ Tipográfia
+ Névjegyek
+ Egyedi ikonok
+ Kisegítő eszközök
+ Arculati irányelvek
+ Marketing anyagok

1. FÁZIS IDŐVONALA: ~2-3 HÉT

2. FÁZIS: WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

AZ ONLINE HAJTÓMŰ BEINDÍTÁSA
Honlapod nem csupán káprázatosan fog kinézni, hanem gyerekjáték lesz a kezelése, valamint leveszi a terhet a vállaidról. (Tehát az oldal az igényeid szerint, Neked dolgozik.)

EZ JELLEMZŐEN A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

+ Weboldal előkészítési ellenőrzőlista
+ Oldaltérkép stratégia
+ Vázlatok minden oldalhoz
+ Tervezési és stratégiai munkamenet
+ Kezdőlap minták
+ Hamarosan megjelenő/Fejlesztés alatti oldal
+ Szerkesztés WordPress-ben
+ Akár 10 db oldal
+ Blog tervezés és integráció
+ Korlátlan átdolgozás (1 teljes hétig)
+ Stock fotók és saját fotók feltöltése/készítése
+ Reszponzív megjelenés (PC, mobil, tablet)
+ Domain kapcsolat
+ Egyéni tréning
+ Két hét indítási támogatás

2. FÁZIS IDŐVONALA: ~4-6 HÉT

KIEGÉSZÍTŐ ELEMEK

TELJESEN SZEMÉLYRE SZABOTT CSOMAG ESETÉBEN RENGETEG LEHETŐSÉG KÖZÜL VÁLASZTHATSZ.
STRATÉGIA

MÁRKANÉV ALKOTÁS

SZLOGEN SZERKESZTÉS

POZÍCIONÁLÁS

SZÖVEGÍRÁSI SZOLGÁLTATÁS

TARTOZÉKOK

NÉVJEGYKÁRTYÁK

IRODASZEREK

FEJLÉCEK

FÜZETEK

MARKETING

BROSÚRÁK

ÁRLISTÁK

MUNKALAPOK

PLAKÁTOK

DIGITÁLIS MEGJELENÉS

HÍRLEVELEK

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

TANFOLYAMOK

E-KERESKEDELEM

Kedves szavak

Ügyfelektől

“Ultrices nunc, sem elementum tincidunt tincidunt scelerisque donec mauris vel aliquam mus sed molestie urna erat sit pretium nullam velit lobortis proin amet et.”
Laura Kyle
“Blandit adipiscing id iaculis magna faucibus sollicitudin massa id morbi cursus cras massa phasellus ut nibh non neque nisi sapien.”
Katy Lawrence
“Pharetra, in aliquam nam congue nibh vestibulum sit tempus vulputate tempor, rhoncus ornare euismod id hac tincidunt maecenas ut est integer ut tempor, ultricies.”
James Doe
“Posuere diam, nam neque suspendisse eget pretium pulvinar magna enim eu neque, dignissim ac sit a sed facilisi euismod nulla urna porttitor vitae consectetur amet, iaculis commodo eget in suspendisse dictum lectus.”
Mia Robertson
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Tök jó, hogy ez a kérdés felmerült! Az évek során kialakításra került egy nagyon egyszerű folyamat, amely végigvezet Téged minden egyes lépésen, így soha nem kell azon töprengened, mi következik ezután. Minden projekt és fázis ügyfélre szabott, azonban általában így zajlik: felfedezés + feltárás, tervezés, finomítás, jóváhagyás és átadás.

Minden esetben egy személyes/online beszélgetéssel kezdünk, amely segít megismerni a vállalkozásodat, illetve megérteni, mit keresel. Fontos kérdés, hogy honnan származik a céged/márkád neve, ki a célközönséged, továbbá mi a küldetésed, a szolgáltatásod/terméked jellemzője, inspirációd stb. Webes tervezés esetében Te biztosítod az összes tényleges tartalmat (az üzleti tervet, a fényképeket, az életrajzot, a leírást és egyéb szöveges tartalmat, hacsak ezek általunk történő elkészítését külön nem csatoljuk a csomagodhoz.)

Az egyedi arculat tervezése „mindent vagy semmit” alapon történik, mivel az egységes, valamint jól felépített megjelenéstől „LE PROFESSIONNEL” egy vállalkozás/márka. Ezenkívül a komplex megoldások illeszkednek legjobban az ASTRONART stratégiájához és ügyfélköréhez, amivel egy hosszú távon gyümölcsöző partneri kapcsolat jön létre! Továbbá a megvalósítási folyamat végeztével lehetőség van márkatámogatási szolgáltatásokra, így a látványvilágod a vállalkozásoddal együtt fejlődhet. Amennyiben a „mindent vagy semmit” megoldás nem szimpatikus számodra, esetleg nem fér bele a költségvetésedbe, abban az esetben az ALAP ARCULATTERVEZÉS szolgáltatás megfelelő opció lehet.

Ha egyszer együttműködünk, akkor gazdagabb leszel egy hosszú távon gyümölcsöző partneri kapcsolattal! Továbbá a megvalósítási folyamat végeztével lehetőség van márkatámogatási szolgáltatásokra, így a látványvilágod a vállalkozásoddal együtt fejlődhet.

A szerkesztés WordPress segítségével történik.

Hahó, Földlakó! Ez tényleg egy befektetés, de valóban hiszünk benne, hogy megéri. Többe kerül, mint csak egy logó – de professzionális megjelenést biztosít, illetve felszabadult idő és nyugalom formájában lesz kifizetődő, ha tudod, hogy mindezt helyetted intézik, és közben üzlettel foglalkozhatsz.

Nézz körül, milyen érdekes dolgok vannak odakint, az űrben! A jó munkakapcsolathoz nélkülözhetetlen az, hogy kifejezetten egymással akarjunk dolgozni, mivel a személyes, valamint a folyamatos és gyümölcsöző kapcsolat a hosszú távú cél. Feltétlenül nézd meg a PORTFÓLIÓT!

PACSI!! Minden projekt egy személyes beszélgetéssel kezdődik, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy valóban egymásnak szánt bennünket az Univerzum és megválaszoljuk egymás kérdéseit. Kérlek, foglalj 30 perces ingyenes konzultációt! 

KÉSZEN ÁLLSZ A KILÖVÉSRE?

Foglalj ingyenes konzultációt, 3 gyors kattintással!

Mélyreható kérdéseid vannak a folyamattal kapcsolatban, egyedi árajánlatot keresel, esetleg tudsz egy jó éttermet a Hold felszínén? Írj egy galaktikus e-mailt a hello@astronart.hu címre, vagy lépjünk kapcsolatba ITT, és rövid időn belül csatlakozunk az űrbázishoz.

Kérlek, kövess!