Empire Flooringg

Empire Flooring

Timber & concrete

Arrow_white

Áttekintés

Székhely: Hobart, Tasmania (Ausztrália)

Tulajdonos: Joe és Suzie

Joe szakképzett asztalos, valamint padlószakértő, Suzie a szolgáltatás tökéletes minőségéért felel.

Céljuk, hogy ügyfeleiknek kiváló felhasználói élményt nyújtsanak, professzionális útmutatással, illetve minőségi kivitelezéssel kombinálva. Ezek a jellemzők kulcsfontosságúak voltak sikeres és egyben népszerű vállalkozásuk eléréséhez.

A cég beton-, valamint fapadló megoldásokra szakosodott. Továbbá örömmel segítenek ügyfeleik döntéshozatali folyamatainak minden vonatkozásában, hogy ezzel is segítsék a projekteket, illetve megvalósítsák az egyéni igényeiket és vágyaikat.

Brand

Az Empire Flooring olyan időtlen, csúcsminőségű és modern padlóipari megoldásokat képvisel, amely a lakótereknek afféle stílusérzetet kölcsönöz, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Röviden: ha szeretné „pazarrá varázsolni” lakása vagy háza megjelenését (Tassie-ben él vagy oda fog költözni) , akkor vegye fel a kapcsolatot Joe-val és Suzie-val.

Logó

Arculati elemek

Reklám

Honlap (Web Design)

Promóció

Trailer_01

Ruházat

Szeretne egy szép honlapot? A Márkaépítés csomag tökéletes megoldást nyújt Önnek, melyhez egy személyre szabott honlap is társul. Ráadásul, ha egyszerre rendeli meg őket, 10 % kedvezményt is kap.

Logo_ASTRONART_sand

© ASTRONART

hello@astronart.hu

+36 30 479 6007

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő – Péntek

09.00-17.00